Risjamo
Loading images...
Openingstijden
Maandag t/m Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Over

Sinds 1928 zijn wij in Nuenen actief. Vroeger hadden we een sigarenwinkel met kapsalon in de Parkstraat. In de jaren 70 moest Nuenen groeien en kwamen de plannen voor winkelcentrum het Kernkwartier er. In 1976 was het zover en vestigde wij ons ook in het Kernkwartier onder de naam Risjamo. Vroeger waren er in Nuenen twee Risjamo filialen met nagenoeg hetzelfde assortiment. Sinds 2006 is er alleen het filiaal in het Kernkwartier operationeel als Risjamo.

Het huidige assortiment is stukken groter in vergelijking met de beginjaren.We hebben een breed en diep assortiment van kantoor en school benodigdheden, binnen en buitenlandse lectuur, vele soorten rookartikelen, wenskaarten, boeken en kansspelen.

Daarnaast is er in de winkel een TNT Servicepunt te vinden waar u uw pakketjes kunt brengen, aangetekende stukken kunt versturen, postzegels kunt kopen et cetera. Het is echter een servicepunt dus voor overschrijving van kentekens en het uitbetalen van spaartegoeden en dergelijke moet u toch echt bij het postkantoor (Parkstraat 13) zijn. Ook hebben wij als enige winkel een Nuenen een oplaad punt voor de OV Chipkaart.

Onze winkel is sinds kort weer open na een metamorfose, haar vierde alweer. Nu voldoet de winkel aan alle moderne veiligheidsnormen en eisen die heden ten dagen aan een winkel worden gesteld zoals bijvoorbeeld camera en video bewaking.

Service en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen mensen graag op een persoonlijke manier en door de jarenlange ervaring die wij hebben in onze branche kunnen wij u te woord staan met een deskundig advies.

Hopelijk kunnen we ook u binnenkort begroeten als klant in onze winkel!

Website door ShantiMedia   
Risjamo - Hoge Brake 66 - 5672 GM Nuenen - 040 2913301 - rien@risjamo.nl